Новини

Преустановяване на услугите за плащане на битови сметки и погасяване на кредитни задължения на банкоматите на ОББ

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че от 01.07.2022 г., ОББ преустановява предлагането на банкомат на услугите Плащане на кредитни задължения към ОББ, Плащане на битови сметки и Плащане към ДПФ Доверие. Считано от тази дата, услугите няма да бъдат достъпни на устройствата на банката.

Бихте могли да направите, без такса, Вашите вноски по кредитни задължения към ОББ с дебитни и кредитни карти, издадени от български банки, чрез платежния портал UPAY или да използвате дигиталните канали на банката ОББ Онлайн или ОББ Мобайл.

ОББ Мобайл и ОББ Онлайн предоставят възможност за плащане без такса към 450 компании за битови услуги, включително и опция за уведомяване при ново задължение, автоматично или ръчно плащане, определяне на лимити, пълна история на плащанията и др. Допълнителна възможност за плащане на битови сметки с дебитна или кредитна карта е порталът UPAY, като плащанията с карта на ОББ не се таксуват.

Плащанията към ДПФ Доверие бихте могли да направите чрез превод към банкова сметка на компанията.

Бихме искали да обърнем внимание, че всички други платежни, неплатежни и справочни операции, които са налични на нашите терминални устройства АТМ, остават на Ваше разположение.

При въпроси или нужда от съдействие, можете да се свържете с нас чрез Контактния център на тел. 0700 117 17 или като посетите най-удобния за Вас клон на банката.

С уважение, Екипът на ОББ